Control

 • Keuzes maken op basis van feiten

  Voor Finext nam ik een filmpje op over een gezamenlijk project om te komen tot een integraal beeld van onze kostenstructuur. Dit project heeft geresulteerd in een geavanceerd en gestructureerd kostenmodel waarmee efficiënte feiten-gedreven besluitvorming wordt ondersteund. Het artikel dat hierover is geschreven en het filmpje zijn te zien op Linkedin en de website…

 • IT-ontwikkelingen en BIV

  In 2017 rondde ik mijn opleiding tot Register Controller (EMFC) af. Samenvattingen en artikelen die ik maakte deel ik hier. Voor mij een handig naslagwerk, en voor jou hopelijk ook! In dit artikel: de IT-ontwikkelingen XBRL, Bring Your Own Device en Cloud Computing in relatie tot Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV).

 • IT Controls

  In 2017 rondde ik mijn opleiding tot Register Controller (EMFC) af. Samenvattingen en artikelen die ik maakte deel ik hier. Voor mij een handig naslagwerk, en voor jou hopelijk ook! In dit artikel: IT Controls in relatie tot Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV).

 • Internal control & Enterprise Risk Management

  Gedurende mijn opleiding tot Register Controller (EMFC) maakte ik diverse samenvattingen en artikelen die ik hier deel. Voor mij een handig naslagwerk, en voor jou hopelijk ook! In dit artikel: Internal Control & Enterprise Risk Management in relatie tot Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV).

 • Proces Control

  Gedurende mijn opleiding tot Register Controller (EMFC) maakte ik diverse samenvattingen en artikelen die ik hier deel. Voor mij een handig naslagwerk, en voor jou hopelijk ook! In dit artikel: Proces Control in relatie tot Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV).